På Svenska

Välkommen till Pyhämaan Pirttis nätsidor!

Pyhämaan Pirtti restaurang och gästgiveri är beläget på en naturskön plats i Pyhämaa kyrkby.

Vår sommarterrass är en populär mötesplats för sommargäster, semesterfirare och båtresenärer. Pirtti har en prydlig, ren och trivsam miljö samt en restaurang. Den rikliga buffen med närproducerad mat är en bra orsak för att komma till pirtti, t.ex. på en matutflykt. Vår glada och vänliga personal betjänar er gärna! Vi talar finska, svenska och engelska!

Under samma resa kan ni bekanta er med Pyhämaas gamla offerkyrka, Ihamo fiskareby, eller Pamprinniemis naturstig.

Det är även lätt att komma till Pyhämaa med båt, här finns en gästhamn och en simstrand.

Vi betjänar er även via beställning! Ring och fråga mer.

Pyhämaan Pirtti
Pyhämaanraitti 35, 23930 Pyhämaa
tel. +3582873100
E-post: aaltoleena@outlook.com

Restaurang

Pirtti är en avslappnad och trivsam mat- och sällskapsrestaurang med A-rättigheter i Pyhämaa i Nystad. På vardagar lunchbuffé och på veckosluten en festligare skärgårdsbuffé. Vi serverar även pizza, smörgåsar, kaffebröd och annat gott!

På vårt buffébord serveras alltid fiskprodukter från Pyhämaa. Vi har Vento Aaltos prisbelönade marinerade strömmingar samt fisk som kommit direkt från fiskare. I enlighet med säsongen skaffar vi grönsaker, potatis och bär från småbrukare.

Vår trivsamma restaurang fungerar även som beställningsrestaurang och passar för många olika sorters festtillställningar. Se programmet för våra temakvällar på aktuellt-sidan.

Catering

Vår cateringtjänst är professionell, och vi planerar festtillställningarnas menyer, drycker och dukning tillsammans med kunderna.

Ni blir betjänade av en vänlig och glad personal.

Pirtin kammari

Gästgiveriet Pirtin Kammari finns i samma gårdstun som vår restaurang. I vårt gästgiveri hittar du en beställningsbastu, mötesrum samt sovplatser för ca 15-20 personer.

Förutom de andra rummen finns det nu i Pirtin Kammari även ett hemtrevligt familjerum och ett romantiskt rum för en eller två personer. I alla rum finns det kylskåp, kaffe- och vattenkokare samt TV. Ifall du vill kan du komma överens om frukost och andra måltider med vår restaurang.

Pirtin kammari och dess festsal är en unik plats för att ordna fester, möhippor/svensexor, bastukvällar eller skolningsdagar som varar ett helt dygn. Ni kan hyra hela huset för er användning för t.ex. ett helt veckoslut!

Efter dagens möte värmer vi upp bastun. Under dagen bjuder vi, enligt överenskommelse, på frukost, lunch, middag och kvällsmål. Måltiderna kan ni beställa till kammaren eller avnjuta i restaurangen.

Från Pirtin Kammari kan du boka ett rum för en, två personer eller för en större grupp!
Be om en offert, vi berättar gärna mera!

Kontaktuppgifter

Ravinto- ja matkailupalvelu Pyhämaan Pirtti Ky
Pyhämaanraitti 35, 23930 PYHÄMAA

Telefon (02) 873 100
Gsm 050 537 9860

E-post: aaltoleena@outlook.com

Fo-nummer 2541289-6